Holmestrand ungdomskorps (HUK) er et veldrevet brassband. Vi er ca. 40 aktive medlemmer i alderen 15-85 år med øvelse mandager kl 18.30 – 21.45. Korpset har så godt som full brassbandbesetning. HUK holder 6-7 konserter i året og deltar i NM brass, der vi for tiden stiller i 4. divisjon. HUK har de 5 siste årene også arrangert en stor og populær Oktoberfest i hjembyen, som igjen er korpsets årlige dugnad.

Holmestrand Ungdomskorps ble stiftet i 1921 og fikk Brass Band besetning i 1984. Korpset markedsføres under betegnelsen ”HUK – byens brassband”, og er i lokalmiljøet kjent for store temakonserter og forestillinger, blant annet lokalt lagde musikaler i samarbeid med Holmestrand Byteater.

HUK ser etter en dirigent som har:

• Dirigentutdannelse
  • Erfaring fra amatørkorps-dirigering
  • God formidlingsevne
  • Et ønske om å bygge korps og tenke langsiktig
  • Evne til å plukke et repertoar som utvikler korpset musikalsk, i samråd med musikkutvalget.

HUK tilbyr:

• Lønn etter avtale, tiltredelse fra august 2017
  • Stabil medlemsmasse og god besetning
  • Varierte konsertformer og konsertarenaer
  • Velfungerende styre