Finn tidligere medlemmer

Det blir tatt vare på mye historikk, og hvem som har vært med i korpset tidligere ligger fortsatt tilgjengelig. Som standard viser bare de aktive medlemmene, men ved å endre feltet «STATUS» til f.eks «OPPHØRT», kan du få en oversikt over de som har vært innom korpset tilbake til midten på 1990-tallet.

Lag egne grupper

Det er mulig å lage egne visninger ved hjelp av kommentarene på medlemskapene. Om du f.eks. ønsker å sende melding til grupperinger «GROVMESSING». Sett inn kommentaren grovmessing på dei det gjelder, filtrer på kommentarfeltet. Du kan ha mye info i kommentarfeltet og søke på deler av feltet. Annen vanlig bruk for skolekorpset kan være å legge inn skoletilhørighet.

Høres det interessant ut? Kikk da på startveiledningen som har enda mer av fordeler og begresninger, samt info om det rent praktiske rundt det å ta løsningen i bruk: Veiledning

Bruk lokale kategorier

NMF opererer med medlemskategoriene, aspirant, musikant, driller og drillaspirant. Kanskje dere har egne kategorier som f.eks junior, støttemedlem osv. Da kan dere definere deres egne kategorier under GRUNNOPPLYSNINGER ->LOKAL MEDLEMSKATEGORI og dele det med medlemmene deres. Da kan du igjen bruke lokal kategori til filtrering i medlemslisten.

Spørsmål? Send epost til korpsdrift@musikkorps.no

Her finner du flere tips