NMF arrangerer ulike sommerkurs over hele landet, og sommerkurs er for mange sommerens høydepunkt. Sommerkurset gir deg en unik mulighet til å bli flinkere til å drille, samtidig som du møter mange nye mennesker og får en flott opplevelse. Trivsel er viktig på kurs og vi legger til rette for et godt sosialt samhold!

Sandefjord ligger i nær NM-byen Larvik, så hvorfor ikke ta en hel drilluke i år?

Årets kurs holdes på Sandefjord videregående skole og i Jotunhallen som ligger rett i nærheten. Deltakerne overnatter på skolen og har kort vei til butikk, turområder og Sandefjord sentrum.

Trenere:

Alle partier undervises av dyktige norske og utenlandske instruktører med ulik faglig bakgrunn som passer til hvert kurs. Hovedinstruktører på intermediate og advanced-kursene er amerikanske Glen Bittenbender, nederlandske Michelle Baggerman og Mathias Langseth Eliassen.

Nedre aldersgrense for full uke med overnatting er 12 år, og korps som har unge deltakere skal ha med seg voksne ledere. Elever over 18 år som deltar på kurs gjelder ikke som ledere.

Årets kurstilbud:

Sommerskolen deles inn i to ulike hovedmoduler; et kurs for elever på intermediate/advanced konkurransenivå, og et rødt/blått kurs for elever på beginner/3. divisjon/elever uten konkurranseerfaring.

Det blir også instruktørkurs hvor deltakerne kan velge mellom grunnkurs, trener 1, trener 2 og trener 3. Kursene kan kombineres med andre kurs. Instruktørkursene bygger på hverandre og avsluttes med eksamen. Nedre aldersgrense er 15 år.

For trenere og elever som ønsker faglig påfyll tilbys det dagskurs innen treningslære, masterclass innen dans, level 1 og 2 samt innføring i retningslinjer og bedømming av konkurranser.

Priser:

Pris for full uke med overnatting på skole: kr 3950 pr deltaker.

Invitasjon nasjonalt sommerkurs drill 2017

Påmeldingsskjema nasjonalt sommerkurs drill

Påmeldingsfrist er 1. april 2017 

Bindende påmelding sendes til camilla@musikkorps.no