Norges Musikkorps Forbund har gleden av å invitere til NM skolekorps janitsjar. Her møtes skolekorps fra hele landet fordelt på tre divisjoner. NM skolekorps janitsjar har vært avholdt siden 1975.

For mer informasjon om arrangementet, send en epost til arrangement@musikkorps.no.

Invitasjon til NM skolekorps janitsjar 2017

NMF :: NM skolekorps janitsjar 2017 – info 1

NMF :: NM skolekorps janitsjar 2017 – info 2

Workshop for aspiranter og juniorer!

Også i år har vi gleden av å kunne tilby musikalsk workshop for aspiranter og juniorer i forbindelse med NM.

Even og Knut lærer bort musikk uten å bruke noter. Vi skal leke med instrumenter og kanskje lage en musikk som ingen har hørt før. Even og Knut har med seg en magisk boks som gjør noe med musikken. Men vi kan ikke røpe hva den gjør. Alle som vil får prøve den magiske boksen. Dette blir spennende!

Even heter Kruse Skatrud, og Knut heter Lothe. Begge spiller bl.a. i jazzorkesteret Funky Butt, og er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Even og Knut har spilt for Kongen.

Tid: Kl. 11.45-14.15. Oppmøte kl. 11.30. (Lunch serveres i løpet av workshopen).

Pris: kr. 350,-. Dette inkluderer i tillegg billett til alle arrangementer i forbindelse med NM skolekorps og NM korpsdrill.
Påmelding skjer ved avkrysning i påmeldingsskjema til NM skolekorps.

Med forbehold om antall påmeldte.