Det har vært stor etterspørsel etter markedsføringsmateriell som skolekorpsene kan bruke lokalt ut mot nye korpsmedlemmer. I samarbeid med REMA 1000 sendte Norges Musikkorps Forbund ut en «startpakke» til hvert enkelt skolekorps i Norge høsten 2015. Den er blitt godt mottatt. (En del pakker ble ikke hentet og kom dessverre i retur.)

Pakken inneholder foldere, plakater og alle aktive medlemmer fikk et wristband med «I love korps» preget på båndene. Båndene kommer i flere farger.

Kampanjens mål i 2015 var å senke terskelen for deltagelse i korps og budskapet er fortsatt «Bli med». De to målgruppene kampanjen retter seg mot er eksisterende medlemmer og nye medlemmer, og barnas foresatte.

Fleire korpsmedlemmer har alt fått på seg wristbanda. Foto: Margrethe Smistad.

Flere korpsmedlemmer har fått på seg wristbåndene. Foto: Margrethe Smistad.

Sosiale medier

I love korps startet på Facebook den 18. mars 2015. En enkel filmsnutt om hva skolekorpsmusikanter forbinder med skolekorpset. I juni 2015 kom en oppfølger. Videosnuttene har vært populære med rundt 10.000 visninger.

Nedlastbart materiell

Det ligger I love korps-ark tilsvarende arkene i filmene på Facebook til nedlasting på musikkorps.no/rekruttering. De printes enkelt ut og klippes til. Hver musikant/driller får to ark – de klipper selv og oppfordres til å lage film hvor de kan skrive på hva de forbinder med korpset. Bruk gjerne emneknaggene #allesnakkerkorps og #korpslykke når dere publiserer i de ulike mediene. Post gjerne på skolekorpsets sider, facebook og andre sosiale medier og del så mye dere kan!!!

Du finner plakaten, folderen og I love korps-arkene lett tilgjengelig i lenkene under. Filene lastes enkelt ned og kan printes ut etter ønske og behov.

Iheartkorps – folder foresatte – korpsets egen informasjon (word)

Plakat Iheartkorps – trykk
Plakat Iheartkorps – print
Iheartkorps-ark film – print
Folder foresatte Iheartkorps – trykk
Folder foresatte Iheartkorps – print

Her finner du mer om rekruttering.