Viktig
Sekken sendes automatisk til korpsene som har registrert nye medlemmer i de to medlemskategoriene «aspirant» eller «drillaspirant», og med innmeldingsdato i løpet av forrige år i NMFs database.

Eventuelle avvik skal meldes til aspirantsekken@musikkorps.no

NMF kan ikke garantere at vi har nok sekker på restlager om noen aspiranter ikke er innmeldt.

Sekken sendes til korpsets registrerte postadresse pr 31.12
SMS, først med varsel om at pakke(r) er på vei, og så med henteinformasjon blir sendt fra posten til leder (forutsatt at leder er registrert med mobilnummer). De som ikke får SMS vil motta vanlig hentelapp i posten.

Innhold
Aspirantsekken er en ryggsekk med god plass til noter, notestativ og andre ting som aspirantene trenger.
Drillbagen er godt egnet til å ha med drillstav, og treningstøy mm.
Det er et pennal med blyanter, linjal og viskelær i begge. Notemappe med lommer, skriv til foresatte, øvingstips (to varianter) og ‘Notemysteriet’ (til musikkaspirantene) følger med sendingene.

I sendingen legger vi med en alfabetisk liste over aspiranter og/eller drillaspiranter som skal få sekkene eller bagene.

Når korpset mottar forsendelsen kan dere naturligvis også legge inn eget informasjonsmateriell og selv velge anledning for utdeling.

LYKKE TIL!