Steder og datoer

  • Onsdag 19. april kl. 18.00 Porsgrunn
  • Torsdag 20. april kl. 18.00 Sandefjord
  • Lørdag 22. april kl. 10.00 Arendal
  • Søndag 23. april kl. 12.00 Kristiansand

 

Hvordan skal en skape den gode konsertopplevelsen? Alt fra den uhøytidelige huskonserten til den store show-konserten trenger god planlegging. Det musikalske programmet må naturligvis planlegges, og kanskje også koordineres med flere. Lokaler må bestilles, utstyr må fraktes og ikke minst vil man ofte markedsføre konserten sin. Skal man ha program? Hvem er konferansier? Trengs det lyd eller lys? Solister? Med god oversikt over oppgaver og ansvarsfordeling går planleggingen av konsertene lettere, og resultatet blir en bedre opplevelse for både musikanter, publikum og de som organiserer.

Foredragsholder på vårens temakvelder er Ole-Jacob Thorkildsen. Han er produsent i Kongelige norske marines musikkorps, og har gjennom årene produsert en rekke konserter, både for profesjonelle og amatører. Han er utdannet tubaist og pedagog fra Griegakademiet i Bergen, og har i mange år jobbet som kulturskolelærer og skolekorpsdirigent. I tillegg har han jobbet for Ungdommens kulturmønstring, samt vært daglig leder i Vestfold kulturnettverk og Buskerud musikkråd.

Temakvelden varer i tre timer. I tillegg til foredrag blir det erfaringsutveksling mellom deltakerne.

På temakvelden i Sandefjord vil også drillkonsulent Camilla Eriksrød-Fjeldahl være tilstede. Hun vil gi eksempler på gode måter å legge opp en konsert med både musikanter og drillere, og vil naturligvis også svare på spørsmål knyttet til dette.

Temakvelden i Kristiansand er lagt til sesongens siste samling med Regionkorps Sør, og det vil bli en hentekonsert med regionkorpset kl. 15.00.

Påmelding

Temakvelden er gratis. Du finner påmeldingskjema under, og korpset må gjerne melde på sine deltakere samlet. Angi antall deltakere i påmeldingsskjemaet.