Steder og datoer

• Arendal torsdag 23. april kl. 18
  • Mandal fredag 24.april kl. 17

Kurs og kursholdere

Temakvelden varer i tre timer. Angi antall deltakere pr. kurs ved påmelding. Temakveld: Rekruttering deles i to grupper, en for tillitsvalgte og en for dirigenter. Parallelt med temakvelden holdes også kurs i korpsdriftsportalen.

Temakveld: Rekruttering for tillitsvalgte

tar for seg styrets rolle i korpsets rekrutteringsarbeid. Vi vil se på ulike rekrutteringsmål og tiltak, planlegging og gjennomføring av disse. Hva må til for å lykkes og hvilke utfordringer møter korpset i rekrutteringsarbeidet?

Temakveld: Rekruttering for tillitsvalgte ledes av Finn Arne Dahl Hanssen, daglig leder i NMF Sør

Temakveld: Rekruttering for dirigenter

ser på rekrutteringsarbeidet fra dirigent-perspektiv. Hvordan rekrutterer vi nye medlemmer med musikken i fokus og hva møter de når de for første gang kommer til korpset? Foredrag og dialog om ulike måter å jobbe med rekruttering på.

Temakveld: Rekruttering for dirigenter ledes av Birgitte Grong, musikkonsulent i NMF Sør

Kurs i Korpsdriftsportalen

er kurs for alle som har behov for korpsdrift.no. Aktuelle temaer vil være: medlemsregister, informasjonsutsending, søknader, rapportering, eiendelsregistrering og kurs/øvelser.

Kurs i korpsdriftportalen holdes av IT-ansvarlig i NMF, Erlend V. Thorsen

Påmelding

Temakveld: Rekruttering er gratis for NMFs medlemskorps. Det er fint om korpset melder på sine deltakere samlet.

Påmeldingsskjema finnes her.

Påmeldingsfrist 10. april.