Her er en oversikt over aktiviteter i NMF Nord-Norge. Kalenderen oppdateres fortløpende.

Aktivitetskalender NMF Nord-Norge H2019-V2020

 

Regionkorps

Vi har tre flotte regionkorps i Nord-Norge, ett i hvert fylke. Korpsene er for de ungdommene som ønsker ekstra musikalske utfordringer og det holdes mellom to og fem helgesamlinger i året. Korpsene har prøvespill for å være med.

Finnmark regionkorps (har både voksne og unge medlemmer)

Regionkorpset ToNN (Troms og Nordre Nordland)

Regionkorpset NoJA (Nordland Janitsjar)

For mer info om hvert korps les her: Regionkorpssamlinger i Nord-Norge

 

Sommerkurs

Sommerkursene er det desidert største arrangementet vi har og sommerens kuleste uke!  Bli med og få masse musikk, faglig påfyll og gode korpsvenner!  Det er kurs i hvert fylke. Påmeldingsfrist er 15. februar.

  •  8-14 august – Sommerkurs gult/blått Hammerfest
  • 29 juli – 4 august – Rødt kurs Harstad
  • 29 juli – 2 august – Gult kurs Harstad
  • 5-11 august – Svart kurs Harstad (kan bli forskjøvet en dag)
  • 5-9 august – Drillkurs Harstad (kan bli forskjøvet en dag)
  • 29.juli- 4. august – Rødt kurs Mosjøen
  • 31 juli -4 august – Gult kurs Mosjøen
  • 5-11 august – Svart kurs og dirigentkurs Mosjøen

LES MER

En smak av korps!

Dette er en spennende dags-festival i Tromsø 21 september, som skjer samtidig som matfestivalen SMAK. Med masse folk i byen allerede, får vi vist fram det beste av korps og korpsmusikk til folket. Det blir pop-up-konserter rundt omkring i sentrum, innendørs felles konsert, workshops for deltakerne. Vi samles til pizzafest på kvelden!

Invitasjon til En smak av korps

Nordlysdrilliaden

Nordlysdrilliaden er Nord-Norges store drillkonkurranse. I 2020 kan vi ønske velkommen til Tromsø og  Nord-Norges store drillfest!  Er det mange nok påmelde vil det også denne gangen være åpent for å legge deler av konkurransen til søndag. Vær derfor tidlig ute med å melde dere på! 14 mars og eventuelt 15 mars om det er nok påmeldte.
LES MER

Treningskonkurranse for drillere 2020

Harstad Skoles Musikkorps arrangerer treningkonkurranse for drillere 17-19 januar. I denne konkurransen kan drillere få konkurranseerfaring og tilbakemelding fra dommere. Dette er ment som et supplement til NM-kvalifiseringskonkurranser, slik som Nordlysdrilliaden og målet er å skape mer interesse for konkurransedrill i Nord-Norge.

 

Nordnorsk Mesterskap for korps

Konkurransen er for skole, generasjons- og voksenkorps. Alle korps for en bedømming og konstruktiv tilbakemelding fra profesjonelle dommere. Det er en flott møteplass for korpsene og en arena hvor korpsene får mulighet til å strekke seg musikalsk og å få inspirasjon fra andre korps og dirigenter. Aspirantkorps kan også stille, men da får de kun tilbakemelding fra dommerne og ingen poengplassering.

Narvik 26 oktober  LES MER

Dirigentnettverk

Dirigentnettverk skal bidra til faglig påfyll, gi rom for å knytte relasjoner, erfaringsdeling og diskusjon.  Mo i Rana 19-20 september 2019. Tromsø mars 2020 (eksakt dato kommer).
LES MER

 

Instruktørkurs for drillere

Trenger korpset ditt ny instruktør, eller ønsker du å videreutvikle deg som trener? Da kan instruktørkurs drill være noe for deg! Harstad Skoles Musikkorps arrangerer trener 3-kurs, 22-24 november, i samarbeid med NMF Nord-Norge.  LES MER: Invitasjon Instruktørkurs, trener 3 2019

Skolekorpsstevne

Hver forsommer arrangere NMF Nord-Norge stevner for skolekorps og annenhvert år stevner for voksenkorps (de andre årene er det nordnorsk musikkstevne for voksenkorps som ikke er i regi av NMF Nord-Norge). I 2019 er det stevne i Mo i Rana med Båsmo og Ytteren skolekorps som arrangør. Les her for mer info og påmelding.

 

Nordnorsk musikkstevne er også 14-16 juni 2019, i Kabelvåg.

 

Regionting

Regiontinget er medlemmenes eget årsmøte. Her velges regionstyret og saker som berører hele regionen drøftes og vedtas. 27-28 april i Bodø.