Kragerøkonferansen arrangeres på Kragerø Resort på Stabbestad, og er en arena for inspirasjon og faglig påfyll – så vel som nyttige samtaler deltakerne i mellom. Finn Arne Dahl Hanssen, daglig leder i NMF Sør, forteller at det totalt er 86 påmeldte til årets konferanse, og at de godt fornøyd med tallet.

I anledning Musikkorpsenes år er engasjement og synlighet stikkord som preger konferansen. Det blir blant annet workshop og foredrag med fokus på å synliggjøre korpset og skape engasjement.

– Synlighet og profilering har vært ønsket av flere, og der er vi heldige som har fått Linn Mevold Skogheim fra NOR PR med på laget, sier Dahl Hanssen.

Lær i dag, bruk i morgen

Ellers er programmet som alltid satt sammen etter prinsippet ‘lær i dag, bruk i morgen’. Dahl Hanssen trekker spesielt frem to programposter; Tom Åge Myhren, som blant annet skal holde åpningsforedrag om livsgnistring og ildsjelpyromani, og Ante Skaug.

– Om jeg skal trekke frem noen spesielle, er det nok foredragene til Tom Åge Myhren som forhåpentligvis vil inspirere til både engasjement og samhold. I tillegg skal dirigentene få en skikkelig innføring i slagverkenes verden med Ante Skaug, sier han.

 

Her kan du se fullstendig program for Kragerøkonferansen 2018