Bjergsted Brass Week er en årlig inspirasjonsuke for messingblåsere og arrangeres av Bjergsted trombonelaug i nært samarbeid med Universitetet i Stavanger. Arrangementet har hvert år har litt ulike tema.  I år, 2019, er hovedfokus på «Small brass», og Stavanger får besøk av noen av verdens fremste trompet og hornartister/pedagoger.

Fra invitasjonen:
«Sergei Nakariakov, trompet, Per Ivarsson, trompet og Radovan Vlatkovich, horn, er tre av de mest kjente artistene som underviser på Bjergsted Brass Week 2019.
I nært samarbeid med Norsk Hornklubb og Norsk Trompetforum er det derfor en stor glede å invitere interesserte hornister og trompetister fra 15 år og oppover til stort hornseminar fra fredag 20. september til søndag 22. september i Bjergsted Kulturpark i Stavanger.Brassuka er lagt opp slik at gjesteartistene i første del av uka jobber med Universitetet sine studenter, primært.Til weekenden inviteres til åpent instrumentalseminar. Vi har 5 offentlige konserter med våre gjesteartister under brassuka, og disse er alle er åpne for publikum. På hornseminaret vil også UiS sin hornlærer, Paul Farr delta som lærer.»

Mer informajon og påmeldingsinformasjon finner dere her:
Trompet: Invitasjon til stort trompetseminar under Bjergsted Brass Week 2019
Horn: Invitasjon til stort hornseminar under Bjergsted Brass Week 2019