Trompetprofessorene er allerede i gang med å undervise messingstudentene på Universitetet i Stavanger.  Under uka skal de også stimulere musikklærere fra Kulturskolen i Stavanger, musikantene i Stavanger Brassband, Musikkorpset Gjallarhorn og Stavanger Musikkorps av 1919 og musikklinje elevene ved Kongsgård og Vågen videregående skole.

Den store musikkpedagog-dagen

Fredag 18. september arrangeres den store musikkpedagog-dagen, der lokale korpsdirigenter, messingpedagoger og andre interesserte deltar.  Da får blir det også besøk av den verdenskjente hornisten og pedagogen Fergus McWilliams fra Berlin.

Fredag kveld blir det stor åpningskonsert med diverse messing- og treblåsensembler, samt Musikkorpset Gjallarhorn med gjestesolist Rudy Moercant på trompet.

Weekend-kurs

Lørdag og søndag arrangeres et weekend-kurs for trompetister og hornister med våre gjestelærere.  30 trompetister og 8 hornister har meldt sin interesse for å delta. Her blir det basics, masterclasses og mye kammermusikk på programmet.

Lørdag ettermiddag kl. 17.00 avholdes det offentlig konsert med ensembler fra UiS og Stavanger Brassband med gjestesolist Fergus McWilliams, horn og Rudy Moercant, trompet.

Kammerkonsert

Søndag avsluttes hele kurset med kammerkonsert med kursdeltagerne kl. 14.00.

Alle er hjertelig velkomne på disse konsertene.
Finnes det noen som syns at kurset høres spennende ut, er det fortsatt mulig å melde seg på ved å ta kontakt med kursansvarlig på: pksvensen@gmail.com