– Jeg meldte med på Korpsarrangeringskurs igjen fordi jeg alltid lærer masse, fordi Idar (Torskangerpoll – kursleder, red.adm) er superinspirerende og alltid har tips å komme med, og fordi man blir kjent med nye likesinnede folk, smiler hun.

– Første gang jeg hørte om sommerkursene gikk jeg i skolekorpset. Jeg var vel aldri så gira på spillekursene, men da jeg i 2016 endelig kom på å snu infoarket og så overskriften «Korpsarrangering» tenkte jeg umiddelbart at DETTE var kurset for meg! Jeg hadde rett, og har vært der hvert år siden det, avslører Ingeberg.

Godfølelsen på bare noen dager

Det er fremdeles noen måneder til, men Ingeberg har begynt å glede seg allerede.
– Det aller aller beste med sommerkursene er uten tvil den godfølelsen når man står foran korpset på svart kurs og lytter til arrangementet du har gjort. De fleste av dem er skrevet på bare et par dager!

– Det er fremdeles ledige plasser på Korpsarrangeringskurset. Hvorfor burde man melde seg på, syns du?
– Fordi det er så innmari gøy og lærerikt, både for de som kan lite og de som kan masse, understreker hun!
– Selv etter en bachelorgrad i komposisjon er jeg overbevist om at jeg kan lære mer på dette kurset.

– I tillegg vil jeg nevne at jeg ikke er sliten etter sommerkurs, jeg er full av energi og inspirert til å skrive mer. Så dette vil jeg anbefale på det sterkeste, smiler Maren Elise Ingeberg.

Vi er enige!