Underholdningskonkurransen Oslo Brassfestival består av kirkekonserter i Kulturkirken Jakob på fredag og underholdningskonserter på selveste Rockefeller på lørdag.

Arrangørkorpset Oslofjord Brass skal selv delta i konkurransen og har i disse dager innspurt både musikalsk og organisatorisk. John Philip Hannevik dirigerer Oslofjord Brass på festivalen og er imponert over hvor dedikerte medlemmene er.
– De er klare for å øke søndagens seminar med en time på meget kort varsel, til tross for at de også er travelt opptatt med å ferdigstille alle detaljer i planleggingen, smiler han. Han lar seg imponere:
– Oslofjord Brass elsker å lage musikk, de strekker seg veldig langt for å nå sine målsetninger, forteller han.

Selv gleder han seg til å stå på scenen på Rockefeller.
– Brassband må ut på andre scener for å nå nye publikummere. Oslo Brassfestival er vågale og sikter høyt, og det er tøft!

NMF Øst er støttespiller også for #OBF2018. Festivalen ble fulltegnet lenge før påmeldingsfristen, og deltakerkorpsene kommer fra både fjern og nær. Se oversikt på deres nettsider: oslobrassfestival.com

Ikke lei etter jubileumsparade, festkonsert og landsmøte? Oslo Brassfestival ønsker alle velkommen til en helg fylt med musikalske perler og god stemning! Billetter til helgens konserter er tilgjengelig på ticketmaster.no

John Philip Hannevik gleder seg til OBF! Foto: Glen Darrud