– Begge storebrødrene mine hadde vært på sommerkurs, så selvfølgelig skulle jeg på kurs da jeg ble gammel nok, smiler Caroline. Korpset var også flinke til å informere om kurstilbudet.
– Nå har jeg vært på et grønt og to gule kurs, og bare ett rødt kurs fordi det andre ble avlyst i pandemien. Nå skal jeg på mitt første blå!

Sommerkurs i alle farger

– Hva er det aller beste med Sommerkursene?
– Miljøet! Og folka, forteller hun raskt. Før hun utbroderer.

– Men også øvingsmetodene, lærerne og de andre voksne i kurs-staben. Og aktivitetene, og fellesmåltidene… Ja, alt er egentlig veldig hyggelig, smiler hun.

Nye venner, gode minner

– Kjenner du noen andre som skal på kurs neste år da?
– Nei, men jeg vet om mange som pleier å delta, så jeg håper å treffe noen kjente. Hvis ikke får jeg nye venner. Det er jo veldig enkelt å få nye venner på sommerkurs, påpeker hun.

– Noen av mine beste minner er alle de hyggelige kveldene med venner og romkamerater. Alle koser seg, noen har med kort, og vi inviterer hverandre inn på rommet, mimrer hun.

Mer enn 20 musikanter er allerede påmeldt det blå kurset, og nå oppfordrer Caroline:

– Meld deg på kurs! Det er så bra hele Sommerkurs-konseptet, med alt fra måltider til musikkteori, spilletimer og fritid. Bli med!

Vi er enige med Caroline. Og minner om at det er begrenset antall plasser på alle instrumentgrupper. Førstemann til mølla!