Om digital PåskePULSE

Digital PåskePULSE er et tilbud til alle som elsker musikk, kule rytmer og dans. Det er også et sted hvor man kan treffe andre gjennom musikalske aktiviteter på skjermen.

Seminaret ledes av Thulani fra Soweto i Sør-Afrika og Madeleine fra Oslo. Hvert seminar varer i 45 minutter daglig. Deltakerne blir utfordret på ulike typer musikkaktiviteter med smak av Afrika, Norge og kanskje også andre verdensdeler. Målet er å ha det moro med musikk sammen, prøve noe du ikke har vært med på før, møte nye ansikter og le masse sammen med andre. Kanskje rekker vi også å sette de ulike aktivitetene sammen til en liten nettforestiling eller en film!

Fra konsert under VinterPULSE 2019 Foto: Mikkel Moe

Som deltaker på Digital PåskePULSE forplikter du deg til å stille på nettseminarene hver dag til det tidspunktet du selv har valgt.

I tillegg til de daglige seminarene vil du få tilgang på en ny aktivitetspakke hver dag. Dette er aktiviteter som du kan gjøre alene eller sammen med familien din akkurat når det måtte passe deg. Aktivitetene vil du få tilsendt på epost, eller du kan finne de nettsiden vår.

Påsken og verden ligger åpen foran oss, det blir vår felles oppgave å fylle den med latter, vennskap og musikk!

Tid: Påskeferien, 6.-10. april 2020. 45 min. økter daglig, enten kl 10:00 eller kl 14:00

For: Alle som går på barneskolen eller ungdomsskolen, både med og uten korpserfaring

Sted: www.zoom.us (du får tilsendt lenke på e-post når du er påmeldt)

Påmeldingsfrist: Vi har 23 ledige plasser per seminar, førstemann-til-mølla prinsippet gjelder. Blir det mange påmeldte kan det være vi utvider tilbudet.