Nettverkets andre samling hadde som tema: «Lagbygging, trekke en vei mot et felles mål!». I den anledning hadde vi hentet inn Mini Jakobsen som snakket mye om Rosenborg sitt samfunnsansvar og godfot teorien. Reid Gilje øste av sine kunnskap og erfaring i Eikanger-Bjørsvik Musikklag og andre flotte korps fra hele landet.

Det var 23 dirigenter som var samlet og det var to utrolig bra dager i Kristiansund med sol, inspirasjon og faglig påfyll.

Dirigentnettverket er en del av prosjektet «Korpsløftet Møre og Romsdal» som er fullfinansiert av Gjensidigestiftelsen. Prosjektet har som mål og være nettverksbyggende, engasjerende, inspirerende og kunnskapsrikt for både musikanter og dirigenter i Møre og Romsdal. Det ble søkt om det samme prosjektet i Sogn og Fjordane, men desverre fikk vi ikke tilslag på prosjektet der. Vi er i samtaler med Gjensidigestiftelsen om et mulig prosjekt i Sogn og Fjordane fra 2017.

Neste samling i nettverket er 8.-9. september i Molde. Da har vi «Repertoar, besetning og partiturlesing samt kulturskolen, grunnskolen og korpset» som tema. Foredragsholdere er blant annet John Philip Hannevik og Trond Brenne. Samlingen er åpen for alle dirigenter, men dirigenter som ikke tilhører Møre og Romsdal må betale overnatting selv. Foredragene er gratis for alle.

Meld deg på samling nr 3 i dag!

Tusen takk til alle deltakere for en inspirerende samling og velkommen til Molde i september!