NMF i samarbeid med Tverlandet skolekorps inviterer til drillinstruktørkurs del 1 (grunnkurs) helgen 2. – 4. desember 2016 i Bodø.

Det er viktig at korpsene rekrutterer egne og lokale instruktører til sine drillere, og forstår betydningen av å sende aktuelle drillere på kurs, for å gi dem nye impulser og motivasjon til å fortsette. NMF tilbyr drillinstruktørkurs i gradene 1 til 4, som gir drillerne mulighet til stadig utvikling.

Del 1 – grunnkurs inneholder grunnleggende drillteknikk, danseteknikk og grunnbevegelser, pedagogikk, om instruktørrollen, korpsdrill og drillens historie m.m. Aldersgrense på kurset er 15 år (må fylle 15 i løpet av 2016).

Kurset koster 1200,- kr for kurs og lunsj lørdag og søndag. Ønskes i tillegg skoleovernatting, kveldsmat fredag, frokost og middag lørdag samt frokost søndag koster kurset 1500,- kr.

Kurset starter fredagen kl. 18:00 og avsluttes søndagen kl. 16:00.

Send påmelding som vedlegg i e-post til nasjonal drillkonsulent Ingrid Yerlikaya på adressen ingridy@musikkorps.no innen 10. november ved å benytte dette påmeldingsskjemaet. 

Neste kursdel planlegges i Harstad etter jul.