Vi har glede av å presentere en av instruktørene:

Tonje Aas Molnes er frilans danser/driller fra Ålesund. Hun har som utøver i sportsdrill vært med i flere Europa- og Verdensmesterskap. Etter endt utdannelse fra Bårdar Danseakademi har hun opptrådt på flere scener, blant annet Den Norske Opera og Ballett, MGP,  samt flere produksjoner/turnéer og holder workshops i inn- og utland.

Tonje Aas Molnes

Tonje Aas Molnes

Utøverkurset passer for alle drillere f.o.m. 9 år, og inneholder dans, drillteknikk, triks, koreografi og masse moro. Instruksjonen vil foregå i grupper inndelt etter nivå, med forskjellige instruktører og alle får en spennende og variert timeplan.

Helgen avsluttes med en oppvisning fra hver gruppe.

Oppmøte: Fredag 11. november kl. 18.00. Kurset avsluttes søndag 13. november med oppvisning kl. 16:00.

Instruksjonen vil foregå i Skatvalhallen, og overnatting vil bli på skole i nærheten. Dette vil det komme mer informasjon om i første infoskriv som blir sendt ut til kontaktpersonen som oppgis ved påmelding.

På grunn av hallplass har vi sett oss nødt til å sette et tak på maks 120 deltakere under årets kurs. Det betyr derfor at det er de 120 første som melder seg på som er sikret plass på kurset.

Kurset koster 1100,- pr. person som inkluderer instruksjon og overnatting på skole med alle måltider. For ledere som ønsker overnatting og bespisning på skolen er prisen 400,-.