FerieKorpset er et samspilltilbud for musikanter som er fra 13 til 19 år (født 2001-2007). Her får du mulighet til å spille sammen med ivrige medmusikanter, bli kjent med nye korpsvenner, og få en skikkelig pangstart på det nye korpsåret. Det blir samspill i korps i to dager. Dirigentene har funnet flott og variert musikk, og sammen med to supre instruktører gleder de seg til å treffe deg på FerieKorpset.

FerieKorpset går over to dager,  og blir avholdt på Kapp, og Hamar helga 8. og 9. august. Meld deg på FerieKorpset nærmest der du bor, slik at vi begrenser reiseaktivitet. Arrangementet er uten bevertning og overnatting. Deltagerne bor hjemme og har med egen mat og drikke begge dagene.

Praktisk info
FerieKorpset har plass til 50 musikanter på hvert sted av hensyn til smittevern. Vi praktiserer «førstemann til mølla»-prinsippet, og vil også ta noe hensyn til besetning. Endelig beskjed om tildelt plass kommer så fort som mulig etter påmeldingsfristens utløp. Les mer ved å klikke deg inn på hvert enkelt sted – siden blir oppdatert med mer informasjon etterhvert.

Deltageravgiften på kr 500,- pr deltager dekker instruksjon, notemateriell og leie av øvingslokaler.

Vi følger myndighetenes råd vedrørende smittevern, og legger forholdene til rette i henhold til veilederne for arrangementer og korpsøvelser.

Ta kontakt med Ola Fredheim Haug på epost ola@musikkorps.no hvis du har spørsmål angående FerieKorpset.