FerieKorpset er et samspilltilbud for musikanter som er fra 11 til 15 år (født 2009-2005). Her får du mulighet til å spille sammen med ivrige medmusikanter, bli kjent med nye korpsvenner, og få en skikkelig pangstart på det nye korpsåret. Det blir samspill i korps hele dagen. Dirigentene har funnet flott og variert musikk, og sammen med to supre instruktører gleder de seg til å treffe deg på FerieKorpset.

FerieKorpset går over to dager,  og blir avholdt i Mandal, Kristiansand, Arendal, Porsgrunn og Tønsberg i første halvdel av august. Meld deg på FerieKorpset nærmest der du bor, slik at vi begrenser reiseaktivitet. Arrangementet er uten overnatting.

Praktisk info

FerieKorpset har plass til 50 musikanter på hvert sted av hensyn til smittevern. Vi praktiserer «førstemann til mølla»-prinsippet, og vil også ta noe hensyn til besetning. Endelig beskjed om tildelt plass kommer innen 20. juni.

Vi følger myndighetenes råd vedrørende smittevern, og legger forholdene til rette i henhold til veilederne for arrangementer og korpsøvelser.

Ta kontakt med Christine Lillebø på epost christine@musikkorps.no hvis du har spørsmål angående FerieKorpset.

Deltakerinfo

Deltakerinfo med bekreftelse av plass er sendt ut 19. juni. Har du ikke mottatt? Sjekk søppelpost.
Ta kontakt på christine@musikkorps.no dersom du ikke har fått den.