Regionkorpset i Finnmark er et engasjert korps som rekrutterer både ungdom og voksne. Korpset får ny dirigent fra 2020, de har 2 ordinære samlinger per år, en samling i vestfylket og en i østfylket.

 

Kontaktperson for Finnmark Regionkorps er:

Ellen Merete Søvik
9131542
ellens@musikkorps.no

 

Møt korpsets dirigent, Erling Myrseth!

Erling er opprinnelig fra Valle et lite sted utenfor Ålesund på Sunnmøre. Han har studert kornett/trompet og korpsdireksjon ved Bergen Musikkonservatorium (Griegakademiet), og master i musikkpedagogikk og direksjon/ensembledidaktikk ved Norges Musikkhøgskole.

Erling har allsidig og langerfaring som dirigent, kulturskolelærer og instrumentalpedagog og har arbeidet med elever/studenter og korps på alle nivåer. Han har også lang fartstid som instruktør på sommerkurs, dommer i konkurranser.  Han er en sprudlende personlighet og har et stort hjerte for korps og jobber nå som frilansdirigent på heltid! Som dirigent er han opptatt av å arbeide målrettet mot konserter og bidra til at den enkelte musikant skal lykkes og utvikle seg videre fra sitt musikalske ståsted. Det er viktig at korpset skal få realisert sitt potensiale.