FløyteFest arrangeres for 11. gang i 2019! Siden starten i 2009 har FløyteFest hatt gleden av å presentere ulike anerkjente fløytister, både nasjonale og internasjonale. Samspill har vært hovedfokus gjennom disse årene, og deltagerne har i tillegg mulighet for å melde seg på mesterklasse.

Den walisiske fløytisten Emily Beyon er årets gjest. Emily er solofløytist i Royal Concertgebouw Orchestra i Amsterdam. Hun er også en fantastisk solist og har spilt med ulike orkestre rundt omkring i hele verden. Hun er en utmerket kammermusiker og spiller ofte sammen med søsteren, harpisten Catherine Beynon og pianisten Andrew West. Som en lidenskapelig og dedikert lærer, blir Emily regelmessig invitert til å gi mesterklasser over hele verden. I 2009 etablerte Emily sammen med Suzanne Wolff det Nederlandsk Fløyteakademi; Neflac.

Påmeldingsskjema finner du her

Påmeldingsfrist 1. desember 2018

Ved spørsmål, ta kontakt med Hilda Sørum på tlf. 944 97 966 eller epost hilda.srum1@gmail.com