FløyteFest arrangeres for 13. gang i 2022! Siden starten i 2009 har FløyteFest hatt gleden av å presentere ulike anerkjente fløytister, både nasjonale og internasjonale. Samspill har vært hovedfokus gjennom disse årene, og deltagerne har i tillegg mulighet for å melde seg på mesterklasse.

FløyteFest har i år stor glede av å endelig få ønske den walisiske fløytisten Emily Beynon velkommen som årets gjest! Emily er solofløytist i Royal Concertgebouw Orchestra i Amsterdam. Hun er også en fantastisk solist og har spilt med ulike orkestre rundt omkring i hele verden. Hun er en utmerket kammermusiker og spiller ofte sammen med sin faste pianist, Andrew West. Som en lidenskapelig og dedikert lærer, blir Emily regelmessig invitert til å gi mesterklasser over hele verden. I 2009 etablerte Emily sammen med Suzanne Wolff, det Nederlandsk Fløyteakademi Neflac. 

I år er det også en glede å få tilby studenter og pedagoger/profesjonelle fløytister en improvisasjons workshop med den nederlandske komponisten og musikeren Marteen Ornstein. 

Han har også skrevet et bestillingsverk til Emily for solofløyte som vil bli urfremført på konserten. Stykket er bestilt av FløyteFest.

Påmeldingsskjema finner du her.

Påmeldingsfrist 17. desember 2021

Ved spørsmål, ta kontakt med Hilda Sørum på epost hilda.srum1@gmail.com eller Ruth Knight på epost ruth.knight@porsgrunn.kommune.no.