Bli med på Konsert med Forsvarets Musikkorps Nord-Norge – «Nordic reflections»
2. februar kl. 20.00 i Tromsø Domkirke
Korpsmedlemmer får 50,- rabatt på fullprisbilletter.

Konserten er en del av Nordlysfestivalen i Tromsø og de lover feiende flott korpsmusikk med intet mindre enn en urframføring!

Korpsene trues av nedleggelse

FMKN, som holder til i Harstad, og de andre profesjonelle musikkorpsene som er tilknyttet Forsvaret, trues nå med nedleggelse for å spare penger. Til daglig har de militære oppgaver de skal utføre, men bidrar også enormt for korpsene og det frivillige musikklivet rundt i distriktene. De stiller opp som musikere, instruktører og dirigenter på utallige øvingshelger, sommerkurs og konserter og så mange profesjonelle krefter skal vi lete lenge etter om de forsvinner.

Korps-Norge trenger forsvarskorpsene

FMKN er en organisasjon som angår hele landsdelen, ikke bare Harstad.  Det vil være et enormt tap for hele Nord-Norge om de forsvinner. Derfor oppfordrer vi alle korpsmusikanter til å støtte opp om dem ved å stille opp på konsertene deres.  Det er det enkleste og viktigste signalet vi som sivilsamfunn kan sende til de militære beslutningstagerne.

Alle korpsmusikanter som ønsker å komme på konserten, får rabatt på fullprisbilletter ved å oppgi rabattkode  ellers gjelder egne priser for student- og barnebilletter.

Vel møtt!

 

Kjøp billetter her

Rabattkode NF16 oppgis ved nettkjøp eller i skranke.
Pris: Ord. 250,- stud. 150,- barn. 75,-

nordlysfestivalen

Kommende konserter med Forsvarets Musikkorps Nord-Norge