Tanja sliter med å finne ord når vi spør hvordan de to siste årene har vært.
– Det er vanskelig å formulere med ord alle opplevelsene jeg har hatt med RØST. Noen ganger har de virkelig beveget meg til tårer med musikken, forteller hun.
– Noen ganger har de gjort meg sprø ved å ikke spille korrekt eller ikke være forberedt nok, mens andre ganger har de fylt meg med fullstendig lykke ved å gi seg fullstendig over til musikken, smiler hun.

RØST har gitt meg så mange uforglemmelige øyeblikk at jeg ikke kan takke musikantene nok

Les om tidligere uforglemmelige øyeblikk

Gi og ta

Selv håper dirigenten hun har klart å gi noe tilbake til musikantene.
– Ja, jeg håper jeg har klart å gi noe tilbake, sier Tanja, og ramser opp:
– Kanskje noe om å skape musikk sammen. Kanskje noe om øvingsdisiplin. Kanskje noe om hva som ligger bak musikken vi har spilt, eller kanskje noe om hvor tilfredsstillende det er å miste seg selv i musikken, håper hun.

Spennende prøvespill

Nå håper hun mange, både i dagens RØST og nye talenter, melder seg på prøvespill.

– Jeg håper vi fortsetter å utvikle RØST neste sesong

– Det er dette som gjør meg glad: God musikk av høy kvalitet, og det har jeg stor tro på at vi skal skape med RØST. Vi skal samarbeide med erfarne og inspirerende instruktører og solister (som Ole Edvard Antonsen!), men aller mest gleder jeg meg til å jobbe med veldig talentfulle, motiverte unge musikanter, både nye og forhåpentligvis noen fra dagens korps som fortsetter, avslutter Tanja.

Påmelding til prøvespill

RØST Gruppe 2