For voksne musikanter født  2003 eller tidligere.
Sted: Hotel Maritim, Haugesund (03.08.-06.08)
Varighet
: 4 dager
Pris: kr 4200,-

NMF Rogaland arrangerer i 2023 for første gang et sommerkurs for de som har «vokst fra» den ordinære sommerkursporteføljen.
Kursene for barn og unge fra 11-19 år har fargekodene gult, rødt , blått og svart, og nå har vi altså fått Grått sommerkurs for de som er aktive voksenkorpsmusikanter.

Sommerkurs i slutten av sommerferien er en strålende måte å komme seg i spilleform både fysisk og mentalt før korpsenes sesongstart. Det er også kjekt å treffe gamle og nye korpsvenner på tvers av de vanlige korpsmedlemskapene.

Kurset er et tilbud til  voksne musikanter som ønsker å utvikle seg i samspill med likesinnede. Kurset vil først og fremst basere seg på samspill i janitsjarkorps, med gruppeundervisning og ensemblespill alt etter påmelding og initiativ. Pris er beregnet på dobbeltrom, romfordeling gjøres etter deltagernes ønsker som innhentes etter påmelding. Tilbud om oppgradering til enkeltrom vil bli mulig, mot tillegg i pris.

Russel Gray – musikalsk leder


Russell Gray har de siste 20 år bygget seg en solid karriere som dirigent, etter å ha gjort suksess som kornettist opp gjennom den engelske brassband-bevegelsen.
Som dirigent jobber han i toppkorps i hele Europa, Asia og Australia.
Han er også tilknyttet Yamahas solist-stall som kornettist.