Oppdatering 10.3 kl. 19.50:

Hjertnesfestivalen 2020 avlyses i sin helhet.

NMF Sør har vært i dialog med kommuneoverlegen i Sandefjord, som henviser til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Vi er inne i en ny fase i forhold til smittespredning og det er viktig å følge de nasjonale rådene som endres kontinuerlig avhengig av smittesituasjonen.

Tirsdag 10. mars skjerpet Folkehelseinstituttet sine anbefalinger for arrangementer:

«FHI anbefaler å avlyse eller utsette alle innendørsarrangementer med 500 eller flere deltagere. Utendørsarrangementer med 500 eller flere deltagere som står eller sitter tett bør også avlyses. Forestillinger slik som teater, opera, kino og konserter omfattes av anbefalingene.»

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved–store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

Hjertnesfestivalen har et deltakertall på nær 1500 deltakere pluss publikum. Å kjøre arrangementet uten publikum vil ikke endre risikobildet.

NMF Sør synes det er en tung avgjørelse, men tar på vegne av korpsene sitt samfunnsansvar på alvor, og stiller seg selvsagt lojalt bak de faglige vurderinger gjort av Folkehelseinstituttet.

Det er allerede gjennomført utallige øvingstimer i forbindelse med forberedelsene til Hjertnesfestivalen. Øving er aldri forgjeves, og vi håper korpsene får fremført stykkene ved andre anledninger.

Koronavirus og korpsaktivitet

 

Vi har igjen gleden av å ønske velkommen til Hjertnesfestivalen i Sandefjord. Konkurransene foregår i Hjertnes kulturhus og Scandic Park hotell hele dagen, og avsluttes med festkonsert og premieutdeling med NMF Sørs regionkorps.

Billettpriser

  • Voksen kr. 150
  • Barn kr. 50 (6-16 år)
  • Barn under 6 år gratis

Det vil være billettsalg til konkurransen i resepsjonen på Hjertnes, samt i foajeen på Park på konkurransedagen. Det er også mulig å forhåndskjøpe billetter på Vippsnummer 112033.

Billettbånd gjelder inngang til konkurranser for alle divisjoner og klasser. Grunnet begrenset publikumskapasitet, er publikumsplasser til festkonsert og premieutdeling primært forbeholdt deltakere. Øvrig publikum kommer inn ved ledig kapasitet.

Spørsmål kan rettes til musikkonsulent Christine Lillebø epost christine@musikkorps.no eller på telefon 918 62 956.