NMF Sør har gleden av å invitere til Hjertnesfestivalen 2021 i Sandefjord. Fra og med 2021 er dette Regionmesterskapet for skolekorps og voksenkorps, og mesterskapet er åpent for NMF Sørs medlemskorps. Vi ønsker å legge til rette for at korpsene kan planlegge god og målrettet aktivitet, og håper pandemi-situasjonen tillater gjennomføring av festivalen med nødvendige tilpasninger.

Konkurransene foregår i Hjertnes kulturhus og Scandic Park hotell over to dager.  Divisjonene blir fordelt mellom lørdag og søndag etter påmeldingsfrist. Pga. koronastituasjonen og kapasitet vil det være plass til et begrenset antall korps. Begrensning behandles basert på påmeldingstidspunkt.

Spørsmål kan rettes til musikkonsulent Christine Lillebø epost christine@musikkorps.no eller på telefon 918 62 956.