Kurs i Korpsdrift

www.korpsdrift.no har en rekke funksjoner for å samle korpsdriften i én portal. Selv om den nye løsningen for korpsdrift er laget for å være enkel i bruk, kan det være felter som likevel krever litt veiledning. Frist for påmelding: 30. mars (begrenset med plasser).
Datoer og påmelding

Unik mulighet for dirigenter!

I samarbeid Forsvarets Stabsmusikkorps kan NMF Øst tilby dirigenter en skikkelig godbit: En festivalpakke til Celebration – en minifestival med musikk av Edward Gregson!
Mer info her

Korpskamp

Vi har åpnet for påmelding til høstens høydepunkt for amatørkorpsene: Korpskamp! Påmeldingsfrist er 1. april.
All info om kampen her

Sommerkurs

Sommerkursene våre er en arena for kollektivt samspill og personlig utvikling. Sammen med våre dyktige dirigenter og lærere skal deltakelsen på sommerkurset gi deg gode minner og musikalsk påfyll før neste korpssesong. Frist: 22. april.
Påmeldingen er åpnet

Korpsstevne

Søndag 5. juni 2016 inviterer Sinsen Musikkorps til korpsstevne på Sinsen skole! Vi legger opp marsjruter i nærområdet, og tar i mot dere når dere ankommer skolen. På skolens område vil det bli salg av mat og drikke, og det vil bli aktiviteter. Hvert korps får en egen konsert-del og vi vil ha et eget opplegg for aspiranter og juniorer. Frist: 1. april!
Påmelding her

Dette skjer!

Påsken nærmer seg, men ikke lenge etter braker det løs med Distriktmesterskap for skolekorpsene!
Vi gleder oss

Helgen etter er det landsmøte i NMF. Det holdes i Kristiansand.
Landsmøte 2016