I høst gjennomførte NMF Øst en kartlegging blant våre voksenkorps-medlemmer. Noen av tilbakemeldingene var tydelige: Det var bredt ønske om en inspirerende samspill-helg på tvers av korpstilhørighet.

Bli inspirert!
Det er derfor en glede å kunne tilby en helg med tuttisamspill til våre medlemmer, og med oss på laget har vi fått Eldar Nilsen som dirigent og kunstnerisk ansvarlig! Etter 12 år som musikalsk leder av HMK Gardes musikkorps er han nå klar for å inspirere den «eldre» garde. Dette blir bra!

Sammen skal vi jobbe oss fram til en feiende flott avslutningskonsert 11. november. På repertoaret står tradisjonelle verk, underholdningsmusikk og norske marsjer, i ekte Eldar Nilsen-stil!

MERK: På grunn av behovet for en balansert besetning, opererer vi med maks-antall for samlingen – etter  førstemann til mølla-prinsippet.
Det er en forutsetning at du er medlem av et voksenkorps.

Påmeldingen åpner 9. mars, så følg med – det er bare å begynne å glede seg!