I fjor høst gjennomførte NMF Øst historiens første Inspirasjonshelg, inspirerende ledet av dirigent Eldar Nilsen. Responsen var enorm, og vi ble nødt til å operere med ventelister!

Bli inspirert!
Det er derfor en glede å kunne avsløre at vi også denne høsten inviterer til en helg med tuttisamspill, ledet av Eldar Nilsen som dirigent og kunstnerisk ansvarlig.  Etter 12 år som musikalsk leder av HMK Gardes musikkorps er han nå klar for å inspirere den «eldre» garde. Dette blir bra!

I tillegg får vi besøk! Den verdenskjente klarinettisten Felix Peikli kommer for å holde clinic i løpet av helgen, og blir med på konserten. Dette du få med deg!

Sammen skal vi jobbe oss fram til en feiende flott avslutningskonsert 10. november. På repertoaret står tradisjonelle verk, underholdningsmusikk og norske marsjer, i ekte Eldar Nilsen-stil!

På Facebook

MERK: På grunn av behovet for en balansert besetning, opererer vi med maks-antall for samlingen – etter  førstemann til mølla-prinsippet. Det er en forutsetning at du er medlem av NMF, og aktivt med i et voksenkorps.