Vi har den glede å invitere til seminar og konsert med Luftforsvarets Musikkorps.

Trippeljubileum

Norges Musikkorps Forbund fyller 100 år, Forsvarets musikk har 200 års markering og Åndalsnes Musikkforening har 100 års jubileum. Vi har med andre ord et trippeljubileum i år og vil gjerne markere dette denne helgen.

Innhold og timeplan:

Lørdag kl 10 – 16

  • Workshops/grupper/felles

Det legges opp til et sosialt tilbud på kvelden.

Søndag

Kl. 10- Workshops/grupper/
Kl. 13-14:30 Forberedelser til konsert etter lunch.

Kl. 15-16:30 Konsert. Her blir det en avdeling med LFMK alene og en avdeling med felleskorps.

Grupper og fellesøvelse:
Forberedelser til konsert med innøving av fellesstykker i storkorps eller grupper. Litt basic øvelser samt øving på fellesrepertoar i grupper

Workshops:

  • Konkurranseforberedelse:
    Korps kan melde seg på. Som en forberedelse til Nordvestivalen en måned senere eller andre konserter. Korpsene fremfører et eller flere stykker og får tilbakemelding/tips på hva som kan forbedres. Partitur må sendes inn på forhånd. (3 ledige korpsplasser, førstemann til mølla!)
  • Masterclass:
    Her kan man fremføre et solostykke og få tilbakemelding på det. (8 ledige plasser, førstemann til mølla!) Det er mulig å være passiv deltager på denne workshopen, skriv i på meldingen om du vil være aktiv eller passiv deltager.
  • Gehørspill:
    Her får man en innføring i gehørspill uten noter og enkel improvisering. Vi forbeholder oss retten til å flytte deltagere til andre grupper for å få en gunstig instrumentsammensetning.