Norgesmeister skolekorps brass 2016. Tertnes Skoles Musikkorps. Foto: Olga Wergeland/NMF
Publisert 21/11/2016 - Oppdatert 21/11/2016 Norgesmeister skolekorps brass 2016. Tertnes skoles musikkorps. Foto: Olga Wergeland/NMF Forfatter: Håkon Mogstad

Invitasjon til NM skolekorps 2017

Invitasjon til NM skolekorps janitsjar og brass og NM korpsdrill 2017. Konkurransene foregår helgen 23. – 25. juni i Stavanger og Larvik. Påmeldingsfrist 1. februar 2016. I fjor var påmelding til NM skolekorps så god at vi har opprettet fire divisjoner i både brass og janitsjar i 2017.

NM skolekorps er et av årets høydepunkt for både utøvere, instruktører, dirigenter og tilskuere. Konkurransene skal fungere som et verdifullt virkemiddel for å bidra til positive og utviklende korpsopplevelser. Langsiktig, målrettet og nitid øving skal presenteres for både publikum og dommere. Lykkes vi med det vi har øvd på?

Virkemiddel for å få utvikling

Å delta i NM kan være utviklende for korpset. Forutsetningen for å lykkes er å bruke konkurransen som et virkemiddel i korpsets musikalske utvikling. Fokuseres det kun på resultatet, kan skuffelsen bli stor for musikantene. Med riktig fokus oppnår en både at korpsets og enkeltmedlemmets selvfølelse og identitet blir styrket. Det er gøy å vinne, men aller best er det å vinne over seg selv. 

Invitasjon til de ulike NM-arrangementene
:

Opplev å bli inspirert

I tillegg til egne prestasjoner, er NM også en unik mulighet til å oppleve andre korps, la seg begeistre over andres prestasjoner og bli inspirert til videre innsats. NM er en fantastisk arena hvor fellesskap og nettverksbygging mellom korps får en sentral plass. NMFs verdier engasjert, inspirerende og inkluderende skal prege NM-arrangementene.

Les mer om NM skolekorps brass

Les mer om NM skolekorps janitsjar

Les mer om NM korpsdrill

 

Loading