Publisert 19/11/2021 - Oppdatert 19/11/2021 Forfatter: Håkon Mogstad

Invitasjon til NM skolekorps 2022

Invitasjoner til NM skolekorps janitsjar og brass og NM korpsdrill 2022 er sendt ut. Konkurransene foregår helgen 25.-26. juni, i Stavanger (brass) og Larvik (janitsjar) og Lillehammer. Påmeldingsfristen er 1. februar 2022.
Hvert år deltar over 10.000 musikanter og drillere i NMFs norgesmesterskap.

Virkemiddel for utvikling

Å delta i NM kan være utviklende for korpset. Forutsetningen for å lykkes er å bruke konkurransen som et virkemiddel i korpsets musikalske utvikling. Fokuseres det kun på resultatet, kan skuffelsen bli stor for musikantene. Med riktig fokus oppnår en både at korpsets og enkeltmedlemmets selvfølelse og identitet blir styrket. Det er gøy å vinne, men aller best er det å vinne over seg selv. 

Invitasjon til de ulike NM-arrangementene:

NM skolekorps janitsjar

NM skolekorps brass

NM korpsdrill

I 2022 blir NM korpsdrill for første gang arrangert på Lillehammer. Byen er likevel vant med store drillarrangementer og har vært vertskap for både EM majorettes (2013) og VM twirling (2018).

Sted: Håkons hall, Tidspunkt: lørdag 25. og søndag 26. juni.

Mer spesifikk invitasjon kommer når alle detaljene er på plass.

Bli inspirert

I tillegg til egne prestasjoner, er NM også en unik mulighet til å oppleve andre korps, la seg begeistre over andres prestasjoner og bli inspirert til videre innsats. NM er en fantastisk arena hvor fellesskap og nettverksbygging mellom korps får en sentral plass. NMFs verdier engasjert, inspirerende og inkluderende skal prege NM-arrangementene.

Loading