– Samholdet er viktig, understreker leder Mai Hansen i Tigerstaden Drill.
– Vi skal være der for hverandre, og sammen skape minner sammen som en gruppe. Så håper vil vi jo selvfølgelig på gode resultater, det hadde vært morsomt for både utøverne, instruktørene og gruppen som en helhet.

Alt om ØM Drill

Kjenner på nervene

Mye forberedelser, trening og terping ligger bak minuttene på gulvet:

– Vi trener masse frem mot ØM Drill hvert år fordi det er den konkurransen hele Tigerstaden reiser til i fellesskap, både store og små. Siste helg før mesterskapet har vi alltid en felles trening hvor alle møtes, observerer hverandre og gir tilbakemeldinger. Det er på en måte vår generalprøve, hvor vi får prøvd oss foran publikum og kjent litt på nervene, avslører hun. Så er det bare å glede seg:

– Vi gleder oss til å vise frem hva vi har trent på. Vi har flere som skal stille for første gang i år og da er nervene virkelig i høyspenn, smiler Hansen.

Aktiv gjeng gleder seg til våren

Resten av året er allerede planlagt.
– Vi skal selvfølgelig være med på jubileumsparaden Kom og Bli med i Oslo i april, og der er vi allerede godt i gang med forberedelsene og gleder oss skikkelig masse. Utenom det så skal vi delta på Dansens Dager, Sagene Bydelsdager, 1.mai, 17.mai, NM i korpsdrill, og så har vi alltids noe pop-up drill/grill i parkene om sommeren, smiler hun.

Tigerstaden Drill sine verdier er Samhold, Respekt og Drillglede, og det gjennomsyrer alt de gjør, forklarer Hansen.
– Siden Tigerstaden Drill bare er 3 år gamle vil vi gjerne vise frem hva det er vi driver med og derfor prøver vi å være med på mest mulig, slik at flere vil starte med det som har gitt oss og alle våre drillere så mye glede og vennskap, avslutter hun.

Neste helg får dere oppleve både førstereis og veteraner på gulvet. Velkommen til Jessheim!

Juniortroppen til Tigerstaden Drill tok 1.plass under Skjærgårdsdrill i år.

(Bildet av troppen på gulvet er fra Skjærgårdsdrill og juniortroppen tok 1.plass)