Så langt har 350 klarinettister i alle aldre deltatt på samlingene. Tilbakemeldingene er gode, og det fremheves blant annet at det er kjekt å møte mange nye klarinettister til samspill og oppleve klarinettartister fra inn- og utland.

KlarinettBuffet er åpent for alle klarinettister over 12 år. Det blir spilling i store og små grupper fordelt på alder og fullt klarinettkor. Alle interesserte deltakere kan melde seg på for enetimer eller masterclass som solister eller ensembler. De som melder seg som ensemble må avtale på forhånd og øve inn et repertoar.

Deltakere blir inndelt i 3-4 grupper etter alder med egen instruktør. Hver gruppe har sitt repertoar i tillegg til felles repertoar for alle gruppene.

Nytt repertoar i forhold til tidligere KlarinettBuffet’er!

Timeplan: lørdag 09:30 – ca 19:00, søndag 09:00 – 18:30.
Avsluttes med konsert i Bærum kulturhus 17:00 – 18:30
Pris: 700,- som dekker instruksjon, to måltider og t-skjorte.

I Bærum blir Morten Apelman fellesdirigent og Bjørn Nyman, Pierre Xhonneux og Petter Langfeldt Carlsen er solister på hovedstykket Alexis Ciesla’s Concerto for Clarinet choir. Instruktører blir Cathrine Leclerc, Ingeborg Moe og Morten Apelman. Felix Peikli er solist og har gruppeundervisning i improvisasjon.

Det blir mulig å ha enetimer med Pierre og Antonio Salguero. og det blir 1 – 2 masterclass med publikum. Det er salgsutstilling av klarinetter og tilbehør og verksted fra Buffet Crampon og deres forhandlere. Her er det mulig å få reparert eller justert på instrumentet ditt.

Meld deg på i skjemaet under:
Opplysningene i skjemaet benyttes bare til denne påmeldingen og de deles ikke med tredjepart.