Så langt har 350 klarinettister i alle aldre deltatt på samlingene. Tilbakemeldingene er gode, og det fremheves blant annet at det er kjekt å møte mange nye klarinettister til samspill og oppleve klarinettartister fra inn- og utland.

KlarinettBuffet er åpent for alle klarinettister over 12 år. Det blir spilling i store og små grupper fordelt på alder og fullt klarinettkor. Alle interesserte deltakere kan melde seg på til masterclass for solister.

Start: lørdag kl 09:30, slutt søndag ca kl 18.00
Pris: kr 700,- som dekker instruksjon, to måltider og t-skjorte.

Det er salgsutstilling av klarinetter og tilbehør og verksted fra Buffet Crampon og deres forhandlere. Her er det mulig å få reparert eller justert på instrumentet ditt.

I Bergen er Felix Peikli  fremdeles med oss, sammen med Andreas Sundén, klarinettprofessor og soloklarinettist i Sveriges Radio Orkester og Giovanni Punzi, soloklarinettist i København Filharmoniske orkester. Disse vil holde masterclass og konserter. Dirigent i Bergen er Petter Langfeldt Carlsen fra operaorkesteret. I tillegg kommer gruppeinstruktørene Endre Lindtner Jørgensen fra Bergen kulturskole og Rik de Geyter fra Trondheim symfoniorkester.

Nytt repertoar på begge samlingene. Meld deg på i skjemaet under: