Så langt har 350 klarinettister i alle aldre deltatt på samlingene. Tilbakemeldingene er gode, og det fremheves blant annet at det er kjekt å møte mange nye klarinettister til samspill og oppleve klarinettartister fra inn- og utland.

KlarinettBuffet er åpent for alle klarinettister over 12 år. Det blir spilling i store og små grupper fordelt på alder og fullt klarinettkor. Alle interesserte deltakere kan melde seg på til masterclass for solister.

Start: lørdag kl 09:30, slutt søndag ca kl 18.00
Pris: kr 700,- som dekker instruksjon, to måltider og t-skjorte.

I Bærum blir Morten Apelman dirigent og Andreas Sundén, Björn Nymann og Petter Langfeldt Carlsen er solister på hovedstykket Alexis Ciesla’s Concerto for Clarinet choir.

Det er salgsutstilling av klarinetter og tilbehør og verksted fra Buffet Crampon og deres forhandlere. Her er det mulig å få reparert eller justert på instrumentet ditt.

I Bergen er Felix Peikli  fremdeles med oss, sammen med Andreas Sundén, klarinettprofessor og soloklarinettist i Sveriges Radio Orkester og Giovanni Punzi, soloklarinettist i København Filharmoniske orkester. Disse vil holde masterclass og konserter. Dirigent i Bergen er Petter Langfeldt Carlsen fra operaorkesteret. I tillegg kommer gruppeinstruktørene Endre Lindtner Jørgensen fra Bergen kulturskole og Rik de Geyter fra Trondheim symfoniorkester.

Nytt repertoar på begge samlingene. Meld deg på i skjemaet under: