Journalist Marit Bromark har i dag skrevet en kommentar på Foreldre.no (nettsiden til Foreldre & Barn) som har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier. Etter at vi delte den på Facebook og Twitter har den på bare to timer blitt delt på FB hele 217 ganger og nær 400 har likt kommentaren.

Les hele artikkelen på Klikk.no/foreldre

Her er noen av kommentarene fra FB-siden vår: 

– Flott skrevet! Jeg ble helt rørt.

– Fantastisk!!! Hilsen en korpsfrelst mor som selv har spilt i korps. Våre barn blir ikke spurt om de ønsker å begynne i korps, kun hvilket instrument de vil spille.

– Vi foreldre står på sidelinjen og brøler av glede! Jeg har 11 år i korpset, eldste datter slutter nå pga alder. Yngste har spilt i 2 år. Gleder meg til de neste årene.

– Herlig :)) det er akkurat sånn det er. Man må bare gi seg selv som foreldre muligheten til å oppleve det:))

– Det denne mamman skriver låter som musikk i mine ører. Kunne skrevet nesten det samme selv. Forskjellen må jo være at mine 2 fikk lov. Men hun har glemt et poeng. Ikke bare knytter du nye bekjentskap ved dugnadene men hvis man engasjerer seg litt selv som foreldre er det en unik måte å følge opp sine egne barn. Og de fleste av oss foreldre ønsker jo det beste for våre håpefulle. Hilsen stolt korpsmamma i maaange år.