Korpsarrangerings-kurset er for deg som vil lære å arrangere for ulike korps og korpsinstrumenter. Fokuset vil være på både arrangeringsteknikker, samt tilrettelegging og instrumentasjon i korps. Kursdeltagere får muligheten til å gå i dybden på alle sider ved korpsarrangering, som instrumentasjon og satslære.

– Med nasjonalt arrangerings-kurs for korps ønsker vi å gi et tilbud til de mange skolekorpsdirigentene som jobber med ujevne besetninger og trenger nye impulser til å tilpasse repertoaret , forteller musikkonsulent i Norges Musikkorps Forbund Øst, Iver Vatvedt.

Om kurset

– Dette er et kurs som vi håper vil appellere til nye og fremadstormende arrangører, forteller kursleder Torskangerpoll. Han har tidligere hatt kurs med elementer av arrangering, men dette er noe annet.
– Med nesten en hel uke og mange timer daglig får vi mulighet til å gå virkelig i dybden på materien. Vi skal ha både workshop, lytte til hverandre og i samarbeid med det svarte kurset som går parallelt blir det store muligheter til å få til noe, forteller han. Torskangerpoll er en erfaren kursholder og dirigent med hjerte for alle nivåer fra aspiranter til voksne.

Bredere nettverk på tvers av landet

Musikkonsulenten synes også det er verdifullt at dirigenter fra hele landet får en mulighet til å møtes og bli kjent.
– Ved å gå på et nasjonalt kurs får kursdeltakerne etablert gode og enda bredere nettverk med personer som har samme interesse for musikken. Det er i seg selv en god grunn til å bli med på kurs, mener han.

Kurset er en del av NMF Øst sitt sommerkurs-tilbud. Dersom du har spørsmål om kurset kan du sende mail til sk-ost@musikkorps.no!