Publisert 22/12/2017 - Oppdatert 22/12/2017 Forfatter: Christina Solheim Karstad

Korpskonkurranse i Narvik 2018

Vi har gleden av å igjen kunne invitere til korpskonkurranse i Narvik i 2018 for alle aldersgrupper! Merk at tittelen Nordnorsk mesterskap utgår fra 2018 etter vedtak på regiontinget. Vi ønsker gode forslag til nytt navn!

Hvor: Narvik
Når: 3. november 2018
For hvem: Alle korps i alle aldersklasser.

Mesterskapet arrangeres for

• Aspirant- og juniorkorps
  • Skolekorps
  • Generasjonskorps
  • Amatørkorps

Drillere er selvsagt også velkomne til å drille mens korpset spiller, selv om det ikke vil ha noe å si for vurdering og plassering av korpset. Det vil være god plass på scenen for dette. Den musikalske prestasjonen vil bli bedømt av to dommere med musikkfaglig bakgrunn og det vil også være en høyt hengende publikumspris i hver klasse.

Mer informasjon om påmelding, priser og reglement vil komme på denne siden.

Ny tittel på konkurransen = navnekonkurranse!

Målet er på sikt å kunne tilby likeverdige konkurranser som er tilgjengelige for korps i alle våre nordligste fylker i stedet for bare én konkurranse siden landsdelen vår har så store avstander. Vi ønsker derfor at våre medlemmer kan komme med gode forslag til navn på konkurransen. Navnet kan ha en geografisk tilknytning, men den kan også ha et navn som gjenspeiler selve innholdet i konkurransen – her er det bare fantasien som setter grenser!