Nå er det endelige programmet klart, og du kan laste det ned her.

Kragerøkonferansen 2019 blir åpnet av Geir Aker, med foredraget «Kunsten å gå i takt». Geir har 10 års erfaring fra forsvaret, alt fra millimeterpresisjon i Gardens Drilltropp, til  lederutdanning ved bafalsskole. I tillegg har han har jobbet med mennesker som av ulike årsaker har falt litt utenfor samfunnet, samt at han har jobbet med barn og unge. Overføringsverdien mellom alle disse feltene er stor, og det å prestere sammen på et profesjonelt nivå er viktig i mange sammenhenger.

I tillegg kommer bl.a. Cecilie Løken og Gyrid Beck Solberg.

Cecilie er fløytist, og er jevnlig solist med profesjonelle orkestre. Hun har skrevet og regissert mange forestillinger for barn, og har blitt engasjert over hele verden som foredragsholder og inspirator. Hun har sin bakgrunn fra skolekorps, og er oppvokst med foreldre som er ildsjeler og som bygget det lokale skolekorpset. Cecilie skal holde foredrag både for styrer i skolekorps, og for dirigenter i skolekorps.

Gyrid Beck Solberg er oppvokst med, og brenner for, filosofien «Det er MEG det kommer an på», og skal avslutte konferansen med dette som tema. Gyrid er opptatt av å sette seg mål, og i å ta seg selv «på fersken» i å være bra nok. Hun stiller seg spørsmål som «Hva kan JEG gjøre i dag, for å oppnå små, positive endringer i min hverdag?». Det kan være vanskelig, men absolutt mulig.

Borg musikks populære matarialforvalterkurs står også i år på timeplanen, i tillegg til at det vil bli utstillinger fra Borg musikk og Norsk noteservice.

Her finner du mer informasjon og påmeldingsskjema til Kragerøkonferansen 2019.