LUMK er stiftet 27.12.1921 og er i dag et veldrevet janitsjarkorps med 25 medlemmer. Vi er en sosial gjeng med godt humør og mye spilleglede. Vi er et korps med stabilt oppmøte.  Vi har 3-4 store konserter i året hvor vi ofte jobber med profesjonelle artister. Vi spiller musikk fra de fleste sjangre, men aller mest klassisk/originalskrevet musikk.  I 2021 er vi 100 år.

Praktiske opplysninger

• Vi øver på Sliperiet (Kulturskolen) i Larvik mandag kl 19.00-21.30
  • Du vil være med i planlegging og hoved ansvarlig for utvelgelse av musikk til alle konserter/arrangementer
  • Tiltredelse august 2020

Kom gjerne og hør på oss så du får et inntrykk av hvem vi er.

Om deg

• Du har høyere utdanning innenfor musikk og har dirigering/ensembleledelse i fagkretsen.
  • Du har solid erfaring fra dirigering av korps, fortrinnsvis voksenkorps.
  • Du har stor interesse for å bygge korps. Å utvikle «laget» er viktig for deg.
  • Du har erfaring fra å arbeide med produksjoner med et profesjonelt preg.
  • Du har erfaring med å samarbeide med profesjonelle artister.
  • Du har en god kombinasjon mellom kreativitet og struktur.
  • Du liker å jobbe bredt sjangermessig, men hører primært hjemme i klassisk sjanger.
  • Du kommuniserer godt, har glimt i øyet, og synes det er viktig at øvelsene gjennomføres både med høy ferdighet og godt humør.
  • Du er tydelig i dine tilbakemeldinger, men samtidig i stand til å differensiere ut fra hvem du snakker til/med.
  • Du vektlegger samarbeid med styret like høyt som dirigering av korpset.

Aktuelle kandidater inviteres til prøvedirigering/intervju

Honorar etter avtale

Spørsmål om stillingen rettes til leder i korpset:
Bjørn Dahl, telefon 92839215 eller e-post bjorn.dahl0909@gmail.com

Søknad og CV sendes: leder@lumk.no  eller bjorn.dahl0909@gmail.com