Øverst i Gudbrandsdalen, på kanten mot Romsdalen ligger Lesja. I denne fantastiske fjellkommunen hører Kjøremgrenda Musikkforening til. Dette er ei musikkforening som roper ut i verden at vi trenger en dirigent.

Kjøremgrenda Musikkforening er et janitsjar korps med ca. 14 faste aktive medlemmer. Vi spiller alt som er gøy. Vi setter det sosiale og felles mestringsfølelse høyt, men har ikke begitt oss ut på noen konkurranser. Vi øver en kveld i uka. Vi er fleksible på det aller meste, så her kan en dirigent utfolde seg både med repertoar og konsertmuligheter.

Denne stillingen gir store muligheter for pendling. Vi er et kjempetrivelig korps, som holder til i kjempe fine naturområder. Økonomien er bra, øvingslokalene er helt fantastiske. Ta kontakt hvis du er det minste nysgjerrig!

Denne stillingen kan kombineres med Lesja Dovre Kulturskole som innbefatter Lesja Skulemusikk.

Formann Silje Stueflotten
Epost: kjoremgrendamf@gmail.com