Level 1-kurset arrangeres parallelt med Midtnorsk Mesterskap i drill. Kurset starter i gymsalen på Sellanrå barneskole i Molde fredag 11. mars kl. 18:00 og varer til 20:00. Lørdag foregår undervisningen etter konkurranseslutt i Træffhuset i Molde. Eksamen er satt til søndag 13. mars etter premieutdelingen.

 

Prisen pr. kursdeltaker er 500,- kr. Det er ingen nedre aldersgrense, men det anbefales at basic drillbevegelser som wrist twirl, elbow roll, flourish, tommelkast osv. beherskes.

Bindende påmelding til ingridy@musikkorps.no innen 1.februar 2016. Det er begrenset antall plasser. De første 15 som melder seg på får plass. Benytt vedlagte påmeldingsskjema

Invitasjon i pdf-format

HVA ER LEVEL 1 OG THE EUROPEAN TEACHING PROGRAM?

I mai 2015 var drillinstruktører fra hele Europa samlet for å gjennomgå teknikk og terminologi med et felles mål om enighet, likhet, utvikling og fokus på riktig teknikk. Ulike drill- og dansebevegelser er satt sammen i henholdsvis Drillmodul nivå 1-4 og Dansemodul nivå 1-4. For å kvalitetssikre fremtidens EM-deltakere, har en nedsatt arbeidsgruppe NBTA Europe besluttet at alle Solo 1 Baton-deltakere på EM Twirling 2016 skal ha bestått Level 1 Twirl & Dance. I fremtiden kommer kravene trolig til å øke, og til å omfatte flere kategorier enn bare Solo 1 Baton. Vi anbefaler alle konkurransedeltakere å gå level-kurs med eksamen når de har anledning.