Når Bærums egne brasskorps går sammen og topper det hele med et gjestekorps og et profesjonelt innslag helt utenom det vanlige, da er det duket for en helt spesiell konsertopplevelse.
– En konsert du bør overvære og ikke lese om i avisen dagen etterpå, smiler Svein Arild Hansen fra arrangør Bærums Verk Musikkorps, et av landets eldste musikkorps.
– Neste år feirer vi  vårt formelle 125 årsjubileum, så dette blir en finfin kick-off!

Brass i Bærum er et arrangement som ble startet av Bærums Verk musikkorps i 1997.
– Da vi dro i gang dette nye arrangementet, syntes vi det var på tide å sette fokus på brassband som vi faktisk har en del av også her på Østlandet, og i Bærum, om enn i mindretall i forhold til janitsjarkorpsene, forteller Hansen. Han forteller storfint besøk på konserten.
– Vårt gjestekorps i år er Hasle Brass, et fremragende Oslo-korps som nettopp har feiret sitt 25-årsjubileum med en uvanlig og forrykende konsert i Ridehuset på Akershus Festning, og som, i likhet med Skui, nå er klar for Siddis Brass i Stavanger som finner sted 7. november i år, frister korpslederen.

Rammen rundt konserten er som vanlig Lommedalen kirke som i denne sammenheng med all rett kan omtales som en praktfull konsertsal med en fremragende akustikk som egner seg meget godt for slike konserter.

Når: 1. november
Tid: 16:00
Hvor: Lommedalen Kirke

Mer info her