Musikkorps.no har spurt bl.a. leder i Kirkenes Skoles Musikkorps om deres erfaring med å selge dette skrapeloddet. Der har de solgt ‘Julekalenderen’ i flere år og er skikkelig fornøyd med ordningen.  de har bestilt opp til 800 lodd, og er trygg på at de blir kvitt alle loddene i år også. 

– Det er vel helst slik at vi går tom og kunne lett ha solgt flere, sier han. Hos dem er det stort sett foreldrene som selger loddene på sine respektive arbeidsplasser, men det hender de setter opp salgstand på det lokale kjøpesenteret slik at musikantene også kan være med på å få penger til korpskassen.

Viktig å være ute i god tid

I de seinere årene har andre foreninger og lag i Kirkenes gått i gang med lignende ordninger i forbindelse med advent. Han påpeker at det derfor er viktig å være ute i god tid, både med bestilling og evt. med å avtale stand med butikksentrene.

Bestiller du i dag, kommer loddene i posten i løpet av noen dager. K. Asplund administrerer det hele for korpset – det er bare opp til korpset å få loddene i omløp.

Les mer om ordningen her