Østfold kulturutvikling og Akershus Teater, i samarbeid med NMF Øst, presenterer KORPS av Knut Nærum, en teaterforestilling som hyller korpslivet i bygd og by.

Møt ditt korps

Når vi nå kommer til ditt spillested, fyller vi scenen med lokale skolekorps! Det blir nye korps på scenen hver eneste kveld, så hver forestilling blir unik. Forestillingen er på ca. 90 minutter, og passer for hele familien.

Første forestilling i Akershus skjer 13. oktober på Marikollen Kulturscene (som mange kjenner fra Samspillhelgene), med Rælingen Skolekorps på scenen.

Om forestillingen

Silje spiller trompet. Emil spiller fløyte. – Du vet, når de snakker om kjærlighet ved første blikk? Det var det ikke.

Det er ikke bare Silje og Emil som blir kjent gjennom korpset. På dugnad treffes foreldre og naboer også, enten de vil eller ikke. Her er det mye følelser og engasjement i sving, både for ungdommene selv og folka rundt.

– Knut Nærum ble nominert til Ibsenprisen for stykket, og teksten er både varm og full av humor. Det blir nye korps på scenen hver eneste kveld, så hver forestilling blir unik, lover Iver Vatvedt, musikkonsulent i NMF Øst. Han gleder seg til premieren, som går av stabelen 22. september på Brygga kultursal. På scenen medvirker Halden skolemusikkorps og Idd Skolemusikkorps.