Regionstevnet 2019 i Hedmark og Oppland arrangeres på Hamar, for både skolekorps og amatørkorps. Innkvartering blir på Scandic Hamar og skoler i nærhet av festivalområdet.

Scandic Hamar har ca 750 sengeplasser og det tilbys ca 2500 plasser på skoler i og i nærheten av sentrum. Både voksenkorps og skolekorps kan bo på hotell.

Det blir mulighet for konserter i meget gode konsertlokaler både for skolekorpsene og voksenkorpsene. Arrangørene har leid blant annet Hamar Kulturhus hele helgen og huset skal fylles med  små og store korps både lørdag og søndag.

Arrangørene tilbyr også konserter på flere av Hamars kjente steder, bl.a stupetårnet som har fått mye omtale i riksdekkende media.

Korps fra både inn- og utland er velkommen til Hamar denne helga, og arrangørene lover flere overraskelser i løpet av stevnet.

For amatørkorps blir det stor bankett på Scandic Hamar lørdag kveld med dans til Kalle Føtters som spiller flott og fengende musikk.

For skolekorps blir det et arrangement lørdag kveld i byen med underholdning og konsert.

Det kommer mer informasjon og påmeldingsskjema rett etter sesongstart i august 2018, men vil du melde på ditt korps eller trenger mer informasjon før dette er det bare å sende en epost til thomas@korpsleder.no

Følg med på stevnets Facebook-side

Teknisk arrangør av regionstevne i 2019 er korpsene i Hamar Kommune – Hamar Janitsjarskole, Vang Skolekorps, Hamar Damekorps, Hamar Musikkorps og Vang Musikforening.

Sees på Hamar i 2019!

Invitasjon skolekorps

Invitasjon voksenkorps

Meld på korpset ditt her