Stiftet: 1915

Dirigent: Therese Olsen
Korpsets epostadresse: lijalise82@gmail.com

Sandefjord gutte- og jentekorps er Sandefjords eldste korps, og er det eneste skolekorpset i kommunen med brassbandbesetning. Korpset er i en oppbyggingsfase, og har til sammen ca. 13 musikanter fordelt over hovedkorps og aspiranter. De har også mange gode venner som stiller opp og hjelper når korpset skal gjennomføre sine faste spilleoppdrag. De spiller på Forsmannsenteret, Luciagudstjenesten som er arrangert av Byskolen i Sandefjord kirke og på julaften i samme kirke. Korpset har også fast oppdrag i Solvang barnehage 16. mai, hvor de øver til 17. mai sammen med hele barnehagen.

Planer for 2018:
Sandefjord gutte- og jentekorps skal markere at det er 30 år siden jentene fikk bli med i korpset! De ønsker tidligere medlemmer velkommen til å være med å markere. Ta kontakt på lijalise82@gmail.com.

Det beste med korpset:
Samhold og spilleglede!

Korpset vektlegger det sosiale, og hver gang etter selve øvelsen møtes aspirantene på grupperommet for å gjøre forskjellige aktiviteter. De tegner, klipper, limer og skal blant annet lage figurer i trolldeig og bake sammen. De ser at det styrker samholdet mellom aspirantene, og ikke minst mellom foreldrene som sitter på skolekjøkkenet og venter på barna sine. De kommer i prat og blir bedre kjent!

 

Ønsker du å få ditt korps presentert? Les mer her.